abonneren

Nieuwe update voor Vista verbetert games en warez

Microsoft heeft een update voor zijn nieuwe besturingssysteem Vista uitgebracht. De update is vooral handig voor hardcore gamers en - opmerkelijk genoeg - internetpiraten.

Microsofts 'March 2007 Windows Vista Application Compatibility Update' lost een aantal problemen op, zoals games en applicaties die niet goed geïnstalleerd kunnen worden, niet goed draaien of het systeem instabiel maken.

Games die na de update beter werken zijn onder andere Lego Star Wars, Battlefield 2 en Age of Empires III. Technies zullen blij zijn dat HDTach, een populaire tool die de prestaties van de harde schijf meet, ook een fix heeft gekregen.

Personen die graag illegale muziek en films downloaden, zullen blij zijn dat Microsoft tijd heeft besteedt aan het verbeteren van twee van de populairste BitTorrent-clients; BitLord en Azureus.

Het is interessant om te zien dat Microsoft, dat hard aan de weg timmert om drm geaccepteerd te krijgen, tevens de programma's waarmee gebruikers illegale zooi kunnen binnenhalen, verbetert.


Download: March 2007 Windows Vista Application Compatibility Update

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: