abonneren

Nieuwe trend: driedimensionale navigatie

Hebben we aan de muis alleen niet genoeg? Nee, zegt het bedrijf 3Dconnexion, tegenwoordig heb je meer nodig. Maak derhalve kennis met de SpaceNavigator, een apparaatje waarmee het bedienen van 3D-applicaties zoals Google Earth en Google SketchUp intuïtiever en makkelijker zou moeten worden. De SpaceNavigator geeft gebruikers de mogelijkheid om op natuurlijke wijze uiterst vloeiend te bewegen in 3d-omgevingen zonder herhaaldelijk dezelfde muisbeweging te maken of meerdere toetsenbordcommando's te moeten gebruiken.
Hij heeft zes optische sensoren die voortdurend bewegingen registreren en de navigatiedata aanleveren voor 3d-toepassingen. Met deze technologie is het mogelijk om in alle vrijheid door driedimensionale werelden te 'vliegen' zonder daarbij ook maar een toetsenbord of muis aan te hoeven raken. 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord