abonneren

Nieuwe producten - zomaar een greep

Hier op de redactie worden we dagelijks bedolven onder stapels persberichten over nieuwe producten. Hieronder een kleine greep uit de nieuwtjes van de afgelopen dagen.Van Dale komt met de nieuwe reeks Elektronische 11-talige woordenboeken, waarmee makkelijk van, naar en tussen 11 Europese talen te vertalen is. Er zijn vijf uitvoeringen (algemeen, zakelijk, techniek, medisch en ICT), die per stuk € 49,95 kosten.
De talen in kwestie zijn Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Zweeds, Pools, Tsjechisch en Hongaars.

Voor de game-fanaten ligt binnenkort Imperium Romanum: Gold Edition (PC) (€ 39,95) in de winkels. Het bestaat uit het al langer bestaande Imperium Romanum, plus het nieuwe Emperor Expansion pack. Deze stategy game speelt zich af ten tijde van het Romeinse Rijk. Doel is een goed georganiseerde, welvarende en toonaangevende nederzetting proberen te bouwen.

Het boekje iPod en iTunes-tips & trucs van Easy Computing is een uitbreiding op de standaardhandleidingen. Aan de hand van nuttige tips, trucs en heldere uitleg kunt u alle mogelijkheden van de iPod benutten. € 10,95.

De eerder aangekondigde W902 en W595 Walkman-telefoons van Sony Ericsson zijn vanaf nu te koop in de winkel. Om mee te bellen en muziek mee te beluisteren, om foto's en video mee te maken. Gebruikers hebben vanaf hun telefoon ook direct toegang tot YouTube. Door de telefoon te kantelen kun je de video's bekijken in liggende stand en op een volledige display.

Van Marmitek komt de Speaker Anywhere200. Hiermee luistert u overal in en om het huis naar uw favoriete muziek. Kabels doortrekken hoeft niet; de speakers zijn draadloos. De bijbehorende zender is geschikt voor elke audio-uitgang ( iPod, tv, cd-speler of MP3/MP4-speler). Met behulp van 'auto tuning' vindt de Speaker Anywhere automatisch de juiste frequentie. Volgens Marmitek blijft het geluid door het hele huis glashelder en wordt het signaal niet belemmerd door muren en plafonds. Prijs is € 79,95.

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie