abonneren

Nieuwe Oppo N3 heeft draaibare camera

Het Chinese Oppo heeft zijn langverwachte N3-smartphone gepresenteerd. De opvallendste feature van het toestel is camerablokje dat bovenop het toestel zet, dat automatisch kan omdraaien. Zo kun je dezelfde camera gebruiken voor gewone foto's en voor selfies.

Die functie is overigens niet nieuw, want de voorganger van de N3, de N1, kon ook al omdraaien. In tegenstelling tot zijn voorganger doet de Oppo N3 dit nu echter automatisch.

Fotografietoestel

Fotografie is sowieso erg belangrijk voor de N3. Het toestel heeft een camera van 16 megapixels, met een sensor van 1/2,3. Het toestel kan bovendien foto's in RAW-formaat schieten, wat semi-professionele fotografen erg prettig zullen vinden. Het camerablokje met de camera kan 206 graden ronddraaien, met een motortje dat het blokje automatisch kan ronddraaien.

Specs

Naast de goede camera heeft de N3 ook andere goede specs, zoals een Snapdragon 801-processor van Qualcomm, en een werkgeheugen van 3 GB. De telefoon komt met minimaal 32 GB aan opslagruimte. Het scherm is behoorlijk groot met 5,5", al is het wel kleiner dan de voorganger - die was 5,9". Het scherm heeft een full-HD-resolutie.

Prijs

Oppo zegt dat het toestel 649 dollar gaat kosten, wat neerkomt op zo'n 500 euro. Het is niet bekend of dat ook de prijs van het toestel wordt wanneer het in Nederland op de markt komt.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie