abonneren

Nieuwe Nintendo DS en dunne Xbox 360 op komst

Het wordt weer een hete kerst, want zowel Nintendo als Microsoft hebben plannen om hun consoles onder handen te nemen. Het meest opvallende nieuws komt van Nintendo, dat nog voor het jaar een nieuwe DS wil introduceren. Het nieuwe model krijgt een camera en is als mp3-speler te gebruiken.Nog onduidelijk is wanneer de nieuwe DS geïntroduceerd zal worden; sommige sites claimen dat dit al op 2 oktober zal gebeuren. Ook de naam is niet bekend, dus voorlopig gaatde nieuwe DS door het leven als de 'DS Advance'.
Naast een camera en pmp-mogelijkheden krijgt de nieuwe DS betere wireless mogelijkheden. De foto's die met de camera gemaakt worden kunnen in games gebruikt worden. Zoals gebruikelijk zal de nieuwe DS eerst in Japan worden verkocht, daarna pas in andere werelddelen.

Het nieuws van Microsoft is nog niet officieel bevestigd, maar zal zeker in goede aarde vallen bij gamers die de aankoop van een Xbox 360 tot nu toe hebben uitgesteld. Nog voor de kerst zal er namelijk een nieuw model in de winkel liggen, voorlopig de 'Xbox 360 Slim' geheten. Deze Xbox 360 zal een stuk dunner worden dan zijn voorganger. Het wordt spannend om te zien wat Sony gaat doen, want dit bedrijf staat erom bekend om constant verbeteringen aan de PlayStation door te voeren. Een dunne PS3 is dus zeker mogelijk.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: