abonneren

Nieuwe Navigon Mobile Navigator voor iPhone

Vrijwel gelijk met de aankondiging van Google, dat locatieafhankelijke berichten verstuurd kunnen worden met Google Buzz, vanuit Google maps mobile, komt ook Navigon met een dergelijke toevoeging op zijn MobileNavigator applicatie voor de iPhone.De Navigon MobileNavigator applicatie voor de iPhone krijgt een nieuwe update, 1.5.0.
De update maakt persoonlijke routeplanning mogelijk met NAVIGON MyRoutes en kan direct communiceren met Facebook en Twitter. Extra in deze versie is ook de mogelijkheid om de app uit te breiden met Panorama View3D.

De Navigon MyRoutes functie maakt van je iPhone een persoonlijke routeplanner. Berekening van de route gaat op basis van de persoonlijke rijstijl, dag en het tijdstip.  De functie baseert de aanbevolen route en aankomsttijd op de persoonlijke rijstijl van de gebruiker. Navigon MyRoutes berekent tot 3 routes waaruit de gebruiker kan kiezen maar beveelt ook één beste route aan - gebaseerd op eerder rijgedrag.

De Navigon navigatieapplicatie die beschikt naast Reality ViewTM Pro over Google Local Search, een geïntegreerde iPod bediening, voetgangersnavigatie en de Traffic Live feature voor actuele verkeersinformatie.

Voor nog meer mogelijkheden kan de 1.5.0 update ook worden uitgebreid met Panorama View3D. Het scherm geeft een realistische kijk op het landschap en bevordert hiermee de orientatie tijdens het navigeren. iPhone gebruikers kunnen de premium service Panorama View3D als een in-app purchase aanschaffen voor 9,99 euro.

 

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: