abonneren

Nieuwe Mac OS verkoopt nu al uitstekend

Snow Leopard, de nieuwe versie van het Mac OS X, is in de voorverkoop al een succes. In de bestsellerlijst van webwinkel Amazon bezet het nieuwe besturingssysteem van Apple de twee hoogste posities.De nieuwe Mac OS komt in september pas op de markt, maar sinds enkele dagen is de software al te bestellen bij onder andere webwinkel Amazon. De populairste versie in de Verenigde Staten is die voor één computer, en kost 29 dollar. De tweede plek wordt ingenomen door de versie voor maximaal vijf gebruikers, het zogeheten Familiy Pack. Dit pakket kost 49 dollar.

Wie tussen 8 juni en 26 december een nieuwe Macintosh koopt met de voorgaande versie van het Mac OS, kan overigens voor een nog lagere prijs opwaarderen. Apple biedt deze klanten een upgrade aan die in Nederland 8,95 euro kost.

Besturingssysteem Windows staat als eerste pas op de 18e plaats. Het gaat hier om Windows 7 Home Premium Upgrade. Dit pakket staat dan ook al 42 dagen in de top-100 van Amazon. Het is aanzienlijk duurder (120 dollar) dan de Snow Leopard-upgrade, maar de gebruiker mag er behalve de directe voorganger Windows Vista ook Windows XP mee opwaarderen.

bron Automatisering Gids

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: