abonneren

Nieuwe iPhone: snellere processor, meer geheugen

Apple laat nog steeds niets los over een mogelijke nieuwe iPhone, maar volgens een Chinese forumposter zou de iPhone een betere processor, meer ram-geheugen, meer flashgeheugen en een fm-radio bevatten.Op deze Chinese gadgetsite is een screenshot te vinden van een tot nu toe onbekend iPhone-model, MB717LL 9. Op het screenshot is te zien dat de iPhone 32 GB aan opslagcapaciteit biedt, een niet onlogische stap na de huidige 8GB- en 16GB-modellen.
De processor krijgt een upgrade naar 600 MHz, al hoeft Apple hiervoor niet per se een nieuwe processor te plaatsen; de huidige draait naar verluidt op 625 MHz maar is door Apple ondergeklokt op 400 MHz. Het ram-geheugen is van 128 MB naar 256 MB verhoogd. Volgens de Chinese forumbezoeker heeft de nieuwe iPhone een fm-radio aan boord, een digitaal kompas en een 3,2-megapixel camera met autofocus. De behuizing zou ongewijzigd zijn: hetzelfde scherm, dezelfde accu, dezelfde achterkant.

Het is overigens zeker niet ondenkbaar dat de screenshots echt zijn. De iPhone wordt in China geproduceerd en geassembleerd, dus het is altijd mogelijk dat een werknemers van één van de fabrieken de screenshot en informatie heeft gelekt. Apple zal zijn nieuwe iPhone vermoedelijk in juni op de WWDC introduceren.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie