abonneren

Nieuwe geruchten over aankomende Android-apparaten

Er gaan nogal wat geruchten rond over het internet over nieuwe apparaten die dit jaar uitkomen en die draaien op Google's open-source Android-platform.De afgelopen dagen waren er geruchten dat zowel Acer, Dell als Asus geïnteresseerd waren in Android als standaard besturingssysteemop hun netbooks. LG, Samsung, Motorola en Nokiazijn bezigeigen Android-smartphones te ontwikkelen.
Uit vertrouwelijke documenten die de New York Times in handen heeft gekregen, blijkt dat T-Mobile plannen heeft voor zowel een nieuwe Android-telefoon als voor een mobiel internetapparaat dat draait op Google's platform.

Het Amerikaanse bedrijf Touch Revolution komt met een desktopapparaat dat op Android draait. Het apparaat heeft een aanraakscherm en is bedoeld voor gebruik in huiskamers. Om ontwikkelaars aan te moedigen applicaties te ontwikkelen voor zijn Android-desktopapparaat heeft Touch Revolution het Android-ontwikkelplatform NIMble uitgebracht. Touch Revolution zal zijn Android-desktapparaat verkopen via een groot telecombedrijf. De kans is groot dat het mobiele internetapparaat van T-Mobile het Android-desktopapparaat van Touch Revolution is.


Meer informatie: http://www.touchrev.com/

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: