abonneren

Nieuwe Epson all-in-one printers

Epson vernieuwt zijn printeraanbod met twee all-in-one fotoprinters voor thuis en één meer zakelijke uitvoering.De nieuwe Epson Stylus Photo printers PX810 en PX710 zijn beiden zeskleuren fotoprinters. De Epson Stylus SX610 is een driekleuren printer. Allemaal maken ze gebruik van per kleur gescheiden inktcartridges die efficiënt inktgebruik bevorderen. De PX810 zowel als de SX610 zijn vier-in-één printers. Dat wil zeggen dat ze ook kunnen faxen. Alle drie beschikken ze over een wifi draadloze netwerkmogelijkheid.
Uiteraard kunt u met alle drie printen, scannen en kopiëren. De PX810 en SX610 hebben een sheetfeeder voor het automatisch doorvoeren van meerdere documenten.

De het inktsysteem van de fotoprinters is geoptimaliseerd op het fotoprinten met groot kleurbereik en houdbaarheid van de foto's. De printers beschikken over een groot kleurenscherm en kaartlezer voor het snel afdrukken van foto's van digitale camera's.

De cartridges van de SX610 hebben een grote capaciteit en bieden een gunstige paginaprijs. De gepigmenteerde Durabrite inkt is goed voor contrastrijke watervaste afdrukken. Ook met deze printer kunt u foto's afdrukken. Zo is ook hier een kleurenscherm en kaartlezer beschikbaar.

De nieuwe Epsonprinters zijn vanaf 1 september te koop voor €199 of € 329 (PX810)

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie