abonneren

Nieuwe DVD branders van LG

LG heeft twee uiterst slanke, draagbare dvd branders gelanceerd, de GSA-E50N en GSA-E50L, speciaal voor laptop gebruik. Het gebruik van een stroomkabel is overbodig: eenmaal gekoppeld aan een laptop, krijgen de branders stroom via de USB-poort. Beide modellenzijn uitgerust met de beschermingstechnologie van LG: SecurDisc. De GSA-E50L is voorzien van Lightscribe-technologie. Gebruikers kunnen met dezelfde laser die gegevens brandt, afbeeldingen branden op het cd-oppervlak.
Het is een kwestie van de schijf omdraaien en met een druk op de knop is elke foto of elk beeld op de dvd-voorkant te branden. Op deze manier kunnen gebruikers een dvd voorzien van een persoonlijk tintje. 

De GSA-E50N en de GSA-E50L zijn beide ook geschikt voor Windows Vista. Daarbij is het mogelijk om bestanden te branden en te lezen in de drie meest gebruikte dvd-standaarden (DVD+R/RW, DVD-R/RW en DVD-RAM). De branders zijn eind augustus verkrijgbaar; de GSA-E50N voor 89 euro incl. btw. en de GSA-E50L voor 99 euro incl. btw.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie