abonneren

Nieuwe applicaties voor Windows Mobile-smartphones

Microsoft heeft een aantal nieuwe applicaties toegevoegd aan zijn Windows Marketplace-webwinkel. Nieuwe applicaties zijn onder andere van EA Mobile, AccuWeather.com, Associated Press, en CNBC.Gebruikers van een smartphone waarop Windows Mobile draait, kunnen de applicaties betalen via hun creditkaart of via hun telefoonrekening. Een gebruiker kan de gekochte applicatie 24 uur uitproberen. Indien hij niet tevreden is dan krijgt hij zijn geld terug. Ontwikkelaars kunnen gratis updates uitbrengen voor hun applicaties.

Behalve nieuwe applicaties heeft Microsoft ook nieuwe thema's toegevoegd aan Windows Marketplace. Met de nieuwe thema's kunnen gebruikers de vormgeving van hun Windows Mobile-smartphone naar hun eigen smaak aanpassen. Later dit jaar komt er een Theme Generator beschikbaar waarmee gebruikers zelf thema's kunnen maken.

Microsoft heeft nieuwe applicaties ontwikkeld voor de sociale netwerkdiensten Facebook en MySpace. Met de Facebook-applicaties kunnen gebruikers een foto maken met hun smartphone en deze gelijk op hun Facebook-pagina zetten. De nieuwe MySpace-applicatie is pas van de zomer gratis te downloaden.

Microsoft brengt deze week een nieuwe versie uit van Windows Live for Mobile. De nieuwe versie is gratis te downloaden en bevat mobiele versies van Live-diensten als Windows Live Hotmail, Windows Live Messenger, Windows Live Contacts, Windows Live Spaces en Microsoft Live Search.


Bron: www.microsoft.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie