abonneren

Nieuwe Android all-in-one pc's van HP

HP komt dit jaar met nieuwe all-in-ones die zijn voorzien van het Android-besturingssysteem. De apparaten - twee tablets en een pc - komen in mei van dit jaar uit.

De HP Slate 21 Pro All-in-One is een op Android-gebaseerde tablet met standaard en beschikt over een 21.5 inch Full HD IPS-scherm met een kijkhoek van 178 graden. Dankzij de standaard kan de tablet kantelen tot 70 graden en kan het apparaat ook worden opgehangen dankzij de VESA-bevestigingsbeugel.

Op de HP Slate Pro is Android 4.3 als basisbesturingssysteem geïnstalleerd, en heeft als processor een nVidia Tegra 4 quadcore-processor aan boord. Verder heeft de Slate Pro een 8.11 a/b/g/n dual band wireless adapter en maakt het gebruik van Bluetooth 4.0. Een HD webcam is eveneens geïntegreerd.

Het apparaat wordt verder geleverd met tal van voorgeïnstalleerde software, zoals Kingsoft Office Suite en extra opslagruimte in de BOX-cloudomgeving (50GB). De Slate 21 Pro krijgt een prijskaartje van € 399.

HP Z1 Workstation
De grootste All-in-one die HP uitbrengt, is de HP Z1 Workstation. Deze volwaardige computer heeft een 27 inch IPS-scherm, en is dankzij zijn speciale klepjes en schanieren in alle richtingen te verstellen en eenvoudig te openen, indien er een upgrade van de harde schijf of geheugen nodig is.

De Z1 heeft een nVidia Quadro grafische kaart aan boord, diverse USB 3.0-poorten, een blu-ray-schrijver, en kan worden geleverd met Windows 8 of Windows 7 Professional. De Z1 komt in verschillende versies beschikbaar, en er is een ruime keuze uit het type processor waarmee de Z1 kan worden geleverd: vanaf de Intel Xeon op 3.6GHz tot een Intel Core i5 op 3.2GHz. De prijs van de HP Z1 Workstation start bij zo'n € 2300.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: