abonneren

Nieuwe Alienware-notebook speciaal voor gamers

Alienware's nieuwe Area 51 m15x-notebook is speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de wensen van hardcore gamers. De 15,4-inch notebook komt met een Intel Core 2 Duo of een Core 2 Extreme Mobile processor en een Nvidia GeForce 8700M GT of een 8800M GTX grafische kaart. De notebook maakt gebruik van Alienware's eigen BinaryGFX-technologie, waarmee de gebruiker kan switchen tussen de ingebouwde en ‘high-performance' grafische processoren.
De m15x heeft ook een ‘Smart Bay'; een verwisselbare optische drive die gemakkelijk vervangen kan worden door een tweede harde schijf om de capaciteit te verhogen naar 640GB, of een tweede accu om de levensduur van de notebook te verhogen naar vier uur.

Het ontwerp van de m15x ziet er voor Alienware nogal subtiel en rustig uit. De gebruiker heeft de mogelijkheid om zijn notebook te ‘pimpen' door middel van zes discrete backlit-secties die op kunnen lichten met een verscheidenheid aan kleuren en effecten.

De m15x komt in twee versies die respectievelijk $2.099 en $2.699 kosten. Alienware komt ook met een budgetversie die $1.499 zal kosten en een 1,8Ghz Core 2 Duo processor en een GeForce 8600M GS grafische kaart heeft.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie