abonneren

Nieuw notebookconcept van Gigabyte: Booktop

Gigabyte combineert met de Booktop M1305 een laptop met een dockingstation. Dit geeft het notebook naast meer aansluitingen ook extra grafische mogelijkheden.De Gigabyte Booktop M1305 is een ultradun laptop met een 13,3-inch scherm. Het is voorzien van het besturingssysteem Windows 7. In het bijbehorende dockingstation zijn een nVidia grafische processor en een hdmi-aansluiting ingebouwd.
Deze geven de M1305 meer grafische mogelijkheden, vergelijkbaar met die van een desktop computer. Zo kan je thuis met het dock bijvoorbeeld zwaardere 3D-games spelen. Via de hdmi-aansluiting is de notebook eenvoudig aan je tv te koppelen.

Het notebook is voorzien van het besturingssysteem Windows 7 home premium. Het met leds verlichte scherm heeft een prima werkruimte van 1366x768 beeldpunten. De M1305 wordt aangedreven door een culv Core 2 duo Intel processor en is met diverse opties uit te rusten. De laatste telg uit de Booktop-serie van Gigabyte is het vervolg op het M1022 laptop, die begin 2009 werd gelanceerd.

Meer info leest u hier.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie