abonneren

News Alloy

Op wat onduidelijke pictogrammen na, is News Alloy een duidelijke rss-lezer. Het programma begint met een schone lei, maar u kunt eenvoudig allerlei feeds uit een directory vissen.News Alloy biedt import (en export) van opml-bestanden en de instellingsmogelijkheden voor de weergave zijn uitgebreid. Tijdens het lezen kunt u kiezen voor een overzicht met alleen koppen of langere artikelen.
Deze klapt u per onderdeel met een muisklik in en uit. Als de muispijl boven een kop zweeft, verandert deze in een speciaal pijltje om de kop en het artikel als gelezen te markeren. U kunt ook artikelen aanvinken en later met één commando een bewerking voor alle aangevinkte artikelen kiezen. Bijvoorbeeld alle interessante artikelen in één e-mail doorsturen of opslaan in een html-bestand. U kunt ook artikelen opslaan in uw persoonlijke archief. En zo zit News Allow vol handigheidjes. Jammer alleen dat News Alloy niet werkt met een twee- of drieluik, maar alles op één enkele webpagina houdt. Dus ook hier veel nieuwe vensters of tabbladen om verder te lezen, maar die handigheidjes maken wel wat goed.

News Alloy is nog een bèta (waarbij het vreemd is dat er ‘slechts' 9000 gebruikers zijn).

Website: www.newsalloy.com
Sterren: 4/5

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord