abonneren

Netvibes Ginger maakt uw homepage sociaal

Het was al een tijdje bekend dat homepage-ontwikkelaar Netvibes werkte aan "Ginger", de "sociale kant" van zijn homepage-dienst. Ginger is nu uit de betafase en alle gebruikers kunnen eindelijk zien hoe sociaal de nieuwe versie van Netvibes is.Met Netvibes Ginger kunnen gebruikers sociale elementen toevoegen aan hun persoonlijke homepage. Gebruikers kunnen widgets toevoegen en informatie importeren en exporteren van sociale netwerkdiensten als Facebook. Tevens krijgen gebruikers binnenkort de mogelijkheid om data online op te slaan.

Indien u een account hebt bij Netvibes en naar de website netvibes.com gaat dan ziet u een pop-up met instructies hoe u kunt overstappen naar Netvibes Ginger. Uw oude account migreren naar Ginger duurt enkele minuten. De grootste verandering die u na de overstap ziet, is de nieuwe interface. Deze is anders dan de oude en ziet er mooi en gebruiksvriendelijk uit. U kunt uit nieuwe thema's kiezen en u hebt nieuwe mogelijkheden om uw homepage te personaliseren.

Jammer genoeg werkt de "Web Storage Device" nog niet. Bovenaan uw nieuwe Netvibes Ginger homepage ziet u naast "Profile" en "Sign Out" een nieuwe link genaamd "Drive". Het is niet goed te zien maar wanneer u er met uw muis overheen gaat dan ziet u de tekst "Coming Soon" verschijnen. Het Netvibes-team heeft nog niet bekendgemaakt wanneer de online opslagdienst werkt.


Website: Netvibes.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: