abonneren

Netgear 3G router: breedband voor iedereen?

Netgear brengt samen met Ericsson een router die het 3G netwerk deelt via wifi. Zo kan internet worden gedeeld op plaatsen waar geen bedraad internet beschikbaar is.De NETGEAR MBRN3300E 3G Mobile Broadband Router combineert 3G WAN met 802.11n draadloos en Ethernet LAN. Met een snelheid tot maar liefst 300 Mbps via het draadloos netwerk is deze router buitengewoon snel.
Ook is de router uitgerust met een volledige firewall. Door gebruik te maken van de 3G mobiele breedbandtechnologie van Ericsson biedt de MBRN3300 kostefficiënte Internettoegang voor zowel de zakelijke als de thuisgebruiker.

De router is daarmee geschikt voor toepassingen waar geen bedrade internetaansluiting beschikbaar is waaronder ook het gebruik in trein, bus of auto. Ook het gebruik als backup voor de bedrade verbinding, voor de gevallen waar dat onverhoopt door storingen niet beschikbaar is, kan het apparaat een uitkomst zijn.

De router is voorzien van uitgebreide mogelijkheden waaronder een dataverbruikmeter, Live Parental Controls, instellen van gastnetwerken, Push 'N' Connect, aan/uit schakelaar voor 3G en Wifi, Stateful Packet Inspection (SPI), VPN pass-through en Denial of Service protection.

Netgear zal de router demonstreren op het komende GSMA Mobile World Congress dat volgende week in Barcelona wordt gehouden.

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: