abonneren

Nederlandse Joomla!dagen op 8 en 9 december

De Nederlandse Joomla!dagen worden gehouden op 8 en 9 december 2006 te 's-Hertogenbosch. De slogan van de bijeenkomst is "Joomla - Empowering your web". Beide dagen worden volledig gesteund en ingevuld door leden van het Joomla! coreteam. Lead developer Johan Jansens, infrastructuur-werkgroup-coördinator Antonie de Wilde, development-workgroup-coördinator Wilco Jansen en marketing-en-mediaworkgroup-coördinator Peter Russel zijn van de partij.
Naar verwachting zullen ook een aantal Duitse core-team members hun opwachting maken op beide dagen, waaronder al zeker Joomla!boek-schrijver Hagen Graf .

Bezoekers van de Joomla! dagen krijgen een grote verscheidenheid aan informatie aangeboden. Verder biedt het kansen om het persoonlijke netwerk binnen de Joomla! community uit te breiden en beter zicht te krijgen op professioneel toegepaste open-sourcetechnologie.

Joomla! is een uitgebreid softwareplatform voor dynamische websites. Ongeveer 5 miljoen actieve websites maken gebruik van het contentmanagementsysteemen en wereldwijd werken er naar schatting 400.000 ontwikkelaars aan .


Meer informatie en inschrijving op www.joomladag.nl.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord