abonneren

Nederlandse Joomla!-groepen van start

De Nederlandstalige Joomla! Community heeft het initiatief genomen om bijeenkomsten te organiseren voor de vele gebruikers in Nederland en Belgiƫ in de vorm van Joomla! gebruikersgroepen verspreid door beide landen. Joomla! is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot een van de populairste open source content management systemen ter wereld. Met Joomla! kunt u gratis je eigen website bouwen.
Alleen al in Nederland en België kent Joomla! duizenden gebruikers en Joomla! websites. Hoog tijd dus voor een aantal gebruikersgroepen. 

De Joomla! gebruikersgroepen gaan deze maand in Amsterdam, Antwerpen, Arnhem, Assen, 's-Hertogenbosch, Maastricht, Rotterdam en Zwolle van start. De gebruikersgroepen zijn voor zowel de beginnende als gevorderde Joomla! gebruiker, van mensen die bedrijfsmatig Joomla! websites maken tot mensen die nog een website willen gaan maken. De ervaringsuitwisseling tussen deze gebruikers maakt de bijeenkomsten zo interessant.
Met regelmaat komen de gebruikersgroepen bij elkaar om een bepaald onderwerp te behandelen waarbij ook Joomla! experts uitgenodigd worden om presentaties te verzorgen.

Deelname aan de Joomla gebruikersgroepen is geheel gratis en iedereen is welkom. Meer informatie over de gebruikersgroepen en aanmelden voor een bijeenkomst kan op deze website.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: