abonneren

Nederland weet StemWijzer te vinden

De belangstelling bij www.stemwijzer.nl is groter dan ooit. Gistermiddag om 16.30 uur - nog geen dag nadat de website in Den Haag werd gelanceerd - stond de teller op 291.000. In de geschiedenis van de StemWijzer is dat zo snel na de lancering nog niet eerder voorgekomen.De StemWijzer op internet biedt 30 stellingen over de belangrijkste politieke kwesties die bij de komende verkiezingen voor de Tweede Kamer een rol spelen. Na het beantwoorden van deze stellingen krijgt men een vrijblijvend stemadvies.
Ook kan men de eigen antwoorden vergelijken met die van de verschillende partijen.

Gisteren meldde de stichting iNSnet, die zich inzet voor Duurzaamheid, de StemWijzer onvolledig te vinden. Van dertig onderwerpen die de kiezer worden voorgelegd en waarop het stemadvies wordt gebaseerd, is er geen enkel direct gericht op milieu of duurzaamheid, aldus iNSnet,.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord