abonneren

NavTrack

Navigatie op je smartphone kan een goed alternatief zijn voor een echt navigatiesysteem in je auto. Zo heeft Navigon uitstekende navigatiesoftware voor de iPhone en Android-smartphones. Het is daarom verleidelijk om te denken dat navigatiesoftware op de Blackberry ook een interessant alternatief is.

NavTrack is er zo een en kost bijna € 60 per jaar. We hebben een paar autoritten gemaakt waarbij NavTrack onze gids was op de Blackberry Curve. Het eerste dat opvalt is dat de lettertjes te klein zijn op het scherm, waardoor straatnamen niet goed leesbaar zijn. Ook de routebegeleiding zelf laat te wensen over. Zo laat de software wel een symbool zien van een verkeersplein, maar laat hij op het symbool niet zien welke afslag we moeten hebben: dat vind je alleen op het hoofdscherm. Het herberekenen van een route, wat wel eens gebeurt als je een verkeerde afslag neemt of eigenhandig een file probeert te ontwijken, neemt veel tijd in beslag. Verder zijn er nog enkele opties om locaties te beheren en favorieten op te slaan, maar de interface is niet echt innovatief. € 60 per jaar is wellicht goedkoper dan een compleet navigatiesysteem met regelmatige updates is, maar wij hebben toch liever een echt navigatiesysteem dat ons wel prettig de weg wijst.

BlackBerry: € 60/jaar

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord