abonneren

Navteq levert 3D-kaartinformatie aan Microsoft

Kaartenmaker Navteq en Microsoft hebben een nieuwe samenwerkingsovereenkomst gesloten. De overeenkomst maakt het Navteq mogelijk sneller en innovatiever 3D-kaartinformatie en beelden te verzamelen. Navteq en Microsoft werken samen bij de technologische vooruitgang nodig voor het verijken van kaartinformatie met 3Dgegevens en beeldinformatie op straatniveau. Navteq levert deze kaartinformatie aan Microsoft die het zal gebruiken in zijn Bing Maps online diensten.

Navteq kan de met de nieuwe technologiën verzamelde gegevens gebruiken voor het verbeteren en verrijken van de kaartinformatie waar alle klanten van Navteq van kunnen profiteren. Microsoft en Navteq werken al meer dan 10 jaar samen. Microsoft gebruikt al de kaartinformatie van Navteq. Nu worden deze kaarten nog beter. De hernieuwde samenwerken is een win-win situatie voor beide bedrijven.

Navteq behoort samen met Teleatlas en AND tot de grote drie digitale kaartenmakers voor navigatietoepassingen.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord