abonneren

Navigatie voor de buitensporter

Satsports is een nieuwe gadget voor iedere avontuurlijk aangelegde buitensporter. Als eerste in zijn soort biedt dit multifunctionele gps-apparaat een nieuwe manier in het beleven en herbeleven van een aantal buitensporten. Navigatieapparaten die bedoeld zijn voor buiten de auto, zoals wandelaars of watersporters zijn er al geruime tijd. De weerbestendige Satsports S3200 MultiSports GPS is bedoeld voor sporten die u het hele jaar kunt beoefenen.
Het apparaat komt met drie voorgeïnstalleerde applicaties die speciaal bedoeld zijn voor: skien, snowboarden, golfen, hardlopen, fietsen, hiken en wandelen. Het apparaat kan optioneel worden uitgebreid tot een compleet navigatieinstrument dooo het aanschaffen van de wegenkaarten van West Europa. Vanaf februari verwacht Satsports gratis fietskaarten beschikbaar te stellen.

De Satsports S3200  helpt bij het navigeren met locatie en sportgebonden beelden en laat u achteraf zien waar u bent geweest. Navigeren en tracken in één apparaat. Er zijn overigens ook Satsports applicaties voor Windows Mobile- en Android-toestellen. De Satsports S3200 is in Nederland te koop voor 360 euro via Digitrading

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste Vacatures