abonneren

Nachtelijke lancering 'WoW: Wrath of the Lich King'

Het centrum van Rotterdam zal in de nacht van woensdag 12 op donderdag 13 november overspoelt worden door vele honderden, veelal verklede fans van het meest populaire en spraakmakende computerspel ter wereld: World of Warcraft. De redenis datde virtuele wereld van Azerothom 0.01 uur dankzij de expansie ‘Wrath of the Lich King' wordt uitgebreid met een nieuw gedeelte: Northrend.
Om dit heugelijke feit te vieren heeft de Amerikaanse developer Blizzard naast Londen, Madrid, Parijs en Berlijn, Rotterdam aangewezen als stad waar een officiële nachtlaunch plaatsvindt.

Plaats van handeling is het Binnenwegplein voor het filiaal van de Media Markt. Daar zullen zich woensdagavond vanaf 22.00 uur honderden fans verzamelen om eerst te genieten van een  World of Warcraft-show op een groot scherm en daarna om 0.01 uur als eerste de game in handen te krijgen. Hoofdgast bij deze festiviteiten is één van de creators van World of Warcraft, senior producer Alex Mayberry. De Amerikaan zal op het plein vertellen over het ontwikkelingsproces van Wrath of the Lich King en exemplaren signeren.

De release van World of Warcraft: Wrath of the Lich King belooft de snelst verkopende game-release ooit te worden. Het record staat op naam van voorganger World of Warcraft: The Burning Crusade, waarvan in januari 2007 binnen 24 uur ruim 2.4 miljoen exemplaren verkocht werden. Met de nieuwe expansie kunnen spelers hun karakters naar level 80 brengen.

Nachtlaunch World of Warcraft:
Wrath of the Lich King
Locatie: Media Markt
Binnenwegplein 50-52
Rotterdam
Tijd:De nacht van woensdag 12 op donderdag 13 november, 22.00 tot 0.30 uur.
Show begint om 23:00 uur.


Officiële website: www.wow-europe.com/wrath/

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie