abonneren

Na 4 jaar eindelijk nieuwe Mac-versie van Office

We hebben er vier jaar op moeten wachten, maar eindelijk is er een nieuwe versie van Microsoft Office voor de Mac. Er zijn veel verschillen in Office 2008 ten opzichte van Office 2004 maar het nieuwe pakket behoudt zijn speciale Mac-kenmerken.Office 2008 moet de compatbiliteit tussen Windows en Mac verder verbeteren. Documenten zien er identiek uit op beide systemen en dankzij Universal Binary-ondersteuning draait het pakket vele malen sneller op nieuwe Intel-Mac-systemen.
Entourage heeft een complete facelift ondergaan en lijkt nu veel meer op zijn Outlook-broertje en natuurlijk is de nieuwe gebruikersinterface inclusief het omstreden lint nu ook op de Mac beschikbaar.

Microsoft Office 2008 wordt in drie smaken geleverd. De basisversie bevat Word, Excel, PowerPoint en Entourage en kost $240 (upgrade) of $400 (full version). Een studentenversie bevat licenties voor drie machines en bevat Word, Excel, PowerPoint en een aangepaste versie van Entourage voor $150. Als laatste is er een Office 2008 Special Media Edition die het basispakket uitbreidt met Expression Media. De volledige versie hiervan kost $500, de upgrade $300.

BetaNews

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie