abonneren

MySpace wordt volwassen

De populaire website MySpace.com begon ooit als een virtuele hangplek voor jongeren. Doordat social-networking steeds bekender wordt, ontdekken steeds meer 'oudere' gebruikers de webdienst. Uit een recent onderzoek van comScore Media Metrix blijkt dat meer dan de helft (51,6 procent) van alle gebruikers van MySpace 35 jaar of ouder is. Een jaar geleden was nog maar 39,5 procent van alle gebruikers ouder dan 35 jaar.

Het aantal gebruikers op MySpace tussen de 12 en 17 jaar nam het afgelopen jaar af van ongeveer 25 procent naar 12 procent. Het percentage gebruikers tussen de 18 en 24 jaar nam af van 19,6 procent naar 18 procent.

Het aantal unieke bezoekers van de webdienst is het afgelopen jaar meer dan verdubbeld naar een totaal van 55,8 miljoen. Het onderzoek meldde niet hoeveel van de unieke bezoekers geregistreerde gebruikers zijn.


Website: www.comscore.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord