abonneren

MySpace start nieuw bedrijf MySpace Music

MySpace wil met het nieuwe bedrijf MySpace Music de bestaande traffic, de geloofwaardigheid en de populariteit van zijn MySpace Muziek platform verhogen.Het bedrijf MySpace Music is een samenwerkeningsverband tussen MySpace endrie van ‘s werelds grootste muziekmaatschappijen:Sony BMG Music Entertainment, Universal Music Group en Warner Music Group. Het nieuwe bedrijfmoet de populairste online muziekgemeenschap in de wereld samenbrengen met de meest omvangrijke catalogus van muziek content die online aangeboden wordt.

Het MySpace Music product bestaat uit drie facetten: de MySpace Music homepage, de meer dan 5 miljoen artiestenprofielen die MySpace rijk is, en individuele gebruikers homepagina's. Gebruikers kunnen hierdoor op meerdere manieren muziek ontdekken, delen en muziek en merchandise kopen. MySpace Music biedt gebruikers DRM-vrije downloads, streaming advertentie-ondersteunde audio en video en een mobiele winkel (aangedreven door News Corporation's mobiele bedrijf Jamba.

Artiesten van de aangesloten labels kunnen met MySpace Music hun fans voorzien van digitale downloads, mobiele ringtones, SMS diensten en artiestenwallpapers. Naast de promotionele mogelijkheden biedt MySpace Music de artiest ook de mogelijkheid zich te richten op verkoop, zowel op het digitale vlak als het verkoop van fysieke goederen zoals t-shirts en concert tickets.

Als meest populaire muziek community in de wereld heeft MySpace Music de grootste verzameling van artiestenprofielen, tour data, artiesten blogs, muziek videclips, en artiesten foto's. Bovendien kan MySpace hierbij rekenen op de deelname van miljoenen mayors, indies en nog niet gesigneerde artiesten via hun muziekprofielen en interactie met de MySpace community.


Website: music.myspace.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: