abonneren

MySpace-oprichters willen meer geld zien

De oprichters van de sociale netwerksite MySpace zijn niet tevreden met de hoeveelheid geld die ze van News Corp gekregen hebben bij de overname van MySpace. In oktober verloopt het contract en beide oprichters vragen nu een flink hoger loon.De twee oprichters, DeWolfe en Anderson, zijn door News Corp in dienst genomen om MySpace ook na de overname te blijven leiden.
Het contract tussen News Corp en de twee oprichters verkoopt in oktober. Wil News Corp na die tijd gebruik blijven maken van de diensten van beide heren, dan zal het bedrijf met flink wat geld over de balk moeten komen. DeWolfe en Anderson hebben $50 miljoen voor twee jaar gevraagd, oftewel $12.5 miljoen per jaar per persoon.

Dat News Corp instemt met het voorstel lijkt onwaarschijnlijk. MySpace is slechts een klein onderdeel van News Corp en een dergelijk salaris zou veel kwaad bloed zetten bij andere News Corp-medewerkers. Volgens de geruchten zou News Corp een salaris van $7.5 miljoen per jaar per persoon hebben voorgesteld.

The Inquirer

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie