abonneren

MySpace nog steeds grootste social networkingsite

Ondanks berichten dat de populariteit van MySpace onder druk staat is de site nog steeds goed voor 82 procent van al het verkeer naar social networkingsites. Daarnaast groeit de site nog steeds: het bezoekersaantal is het laatste halve jaar met 51 procent gestegen.De stijging van bijna de helft is groter dan de totale stijging in social networking.
Een aantal andere sites lieten ook groei zijn, vooral Bolt, Bebo, Orkut en Gaia Online. De groei is frappant, gezien de normale 'seisoensdip' die normaliter van augustus tot september duurt.

Er wordt vanuit MySpace ook veel meer doorgeklikt naar andere internetsites. 2,4 procent van de online aankopen is via MySpace gegenereerd en zelfs banken, financiële instellingen en reissites zien groei in hun MySpace-gegenereerde links.

YouTube doet het overigens ook goed: het laatste halve jaar kende de site een ongekende groei van 249 procent. Daarnaast zien ook Wikipedia, Imageshack, Slide en Photobucket uitstekende groeicijfers die gekoppeld kunnen worden aan de populariteit van social networks.

Bron: Digital Trends

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord