abonneren

MySpace Mobile lanceert nieuwe mobiele website

MySpace lanceert deze week een nieuwe versie van zijn MySpace Mobile website. Met de nieuwe mobiele website zal Myspace de enige sociale netwerkdienst zijn die toepassingen aanbiedt die worden ondersteund op alle smartphone-platformen: iPhone, Google Android, Sidekick, Nokia, Palm en BlackBerry. De nieuwe mobiele website verbetert het uiterlijk en het gevoel van MySpace op de mobiele telefoon, waardoor het nog meer lijkt op de populaire online MySpace-ervaring. Nieuwe gebruikersinterface-elementen zijn geoptimaliseerd voor toestellen met schermformaten van 176 pixels breed (en groter).
De mobiele website heeft het bekende "MySpace blue" kleurenschema en bevat de mogelijkheid om het uploaden van foto s via e-mail te configureren. Het nieuwe ontwerp is tevens gebaseerd op een volledig geüpdatete architectuur. De nieuwe mobiele website wordt ondersteund in 13 talen en is beschikbaar in 29 landen.

MySpace heeft in totaal wereldwijd 20 miljoen unieke gebruikers op het mobiele internet en toepassingen samen en meer dan 7 miljard hits (interne rapportage).


Websites: m.myspace.com / wap.myspace.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie