abonneren

MySpace lanceert nieuwe functie voor uploaden video

MySpace gebruikers met webcams kunnen per direct filmpjes uploaden naar MySpace TV zonder deze op te slaan op hun computer. De video upload limiet is verhoogd naar 512 MB en de limiet voor de lengte van het filmpje is opgeheven. MySpace heeft de nieuwe functionaliteit waarmee filmpjes direct kunnen worden opgenomen en tegelijkertijd worden geupload, gelanceerd op MySpace TV.
Deze functie maakt het voor MySpace gebruikers mogelijk om met elke soort webcam direct filmpjes op te nemen en te uploaden zonder iets te hoeven opslaan op hun computer.

Om deze nieuwe functionaliteit uit te proberen kunnen MySpace gebruikers inloggen op hun account en op "video's uploaden" klikken zoals ze dat normaal ook zouden doen. Daarna moeten ze klikken op "Een video opnemen" om de korte procedure te starten voor het opnemen en uploaden. Na het opnemen zullen de MySpace gebruikers filmpjes kunnen delen met elkaar zoals ze al gewend waren op de site, door middel van nieuwsberichten, commentaren, blogs en profielen. Filmpjes zullen op dezelfde manier verwerkt worden als gewone documenten en gebruiken ook dezelfde technologie. Op elk filmpje zijn wel de MySpace gebruikersvoorwaarden van toepassing. MySpace gebruikers kunnen een preview bekijken en filmpjes opnieuw opnemen voordat deze zichtbaar zijn voor het publiek of gewoon voor zichzelf houden zoals dat kan met alle andere content op de site.

Naast de lancering van de functie die het direct opnemen en uploaden mogelijk maakt, heeft MySpace TV ook bekend gemaakt dat de upload limiet is verhoogd naar 512 MB en dat er geen tijdslimiet meer is. MySpace gebruikers hebben nog steeds geen limiet op het aantal filmpjes dat kan worden geupload.

Als een video eenmaal is geupload, kunnen MySpace gebruikers hun content delen op verschillende manieren, bijvoorbeeld door het "embedden" van berichten op nieuwsberichten, blogs, wiki's en andere onderdelen van de MySpace community. Content kan tevens worden afgehaald van MySpace blogs, wiki's en websites. De updates van deze functionaliteit zullen de komende maanden geleidelijk worden uitgerold en maken het de MySpace gebruikers mogelijk om nog sneller te kunnen delen en communiceren.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord