abonneren

MySpace lanceert eigen instant-messagingdienst

MySpace heeft de officiële betaversie van zijn MySpaceIM instant-messagingdienst uitgebracht.
De im-dienst werd een jaar geleden in alle stilte onofficieel uitgebracht en sindsdien hebben 17 miljoen van de 180 miljoen leden van MySpace de software geïnstalleerd.

MySpaceIM concurreert met populaire im-clients als Yahoo's Instant Messenger, Microsofts Live Messenger en AOL's Instant Messenger. MySpaceIM hoopt zich te onderscheiden van zijn concurrenten door de integratie met de MySpace-webdienst en nieuwe functies zoals een muziekspeler en het delen van afbeeldingen door middel van een drag-and-drop interface. MySpace werkt aan nieuwe functies voor MySpaceIM, maar het heeft daarover nog geen verdere details gegeven.

Behalve MySpaceIM komt MySpace binnenkort ook met andere producten en diensten waarmee MySpace-gebruikers zich "efficiënter kunnen uitdrukken" en beter "hun sociale leven kunnen managen".

De betaversie van MySpaceIM is nog niet beschikbaar voor alle platformen en browsers. De gebruiker dient Microsofts Windows-besturingssysteem en de Internet Explorer-browser te gebruiken.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: