abonneren

MySpace komt met 'karaoke'-functionaliteit

MySpace heeft een nieuwe feature onthuld: MySpace Karaoke. De feature bevindt zich nog in betafase, maar kan gewoon gebruikt worden. Met MySpace Karaoke kunnen leden meezingen met instrumentale muzieknummers en de resultaten delen met andere gebruikers.Wie gebruik wil maken van MySpace Karaoke hoeft alleen maar een microfoon aan te sluiten op zijn of haar pc. Vervolgens kan er gekozen worden voor een bepaald muziekstuk, waarna MySpace de songteksten onderin beeld laat lopen.
Het resultaat kan direct op het MySpace-profiel geplaatst worden, of via bulletins of bookmarks verspreid worden naar vrienden. Er kunnen maximaal tien verschillende Karaoke-nummers gratis opgeslagen worden, voor extra opslag moet betaald worden.

MySpace Karaoke wordt aangedreven door kSolo, een bekende online karaokedienst die eerder door MySpace is opgekocht. De grootste concurrentie voor MySpace Karaoke komt uit de hoek van Electronic Arts (SingShot) en Yahoo (Bix), die hun eigen karaoke-diensten aanbieden. Op dit moment is de MySpace Karaoke-beta alleen beschikbaar voor Amerikaanse gebruikers, maar de internationale versies komen er spoedig aan.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie