abonneren

MySpace in problemen

News Corp - de eigenaar van MySpace - heeft laten weten dat het op zoek is naar een strategisch parner voorMySpace. De reden is dat tot nog toe niet het gewenste bedrag is geboden op het sociale netwerk.

News Corp - eigenaar van onder meer The Times en Fox - wil MySpace al een tijdje kwijt. Het heeft in maart geprobeerd het sociale netwerk te verkopen aan videobedrijf Vevo. Dat is niet gelukt

Strategisch
News Corp wil nu graag met een partner in zee. Dat laat 'Wall Street Journal' weten. Op die manier kan Murdoch - eignaar van News Corp - nog een stuk van zijn 580 miljoen terug zien. Dat is het bedrag dat Murdoch heeft betaald voor MySpace. Destijds het grootste en meest succesvolle sociale platform ter wereld. 

Krimpen
Dat is na Facebook behoorlijk snel veranderd. Nu is MySpace het snelst krimpende netwerk op het internet. Dat weet het platform zelf ook. Vandaar dat het vorig jaar al een functie heeft geïntegreerd waarmee je facebook kan koppelen aan je MySpace-account. Het platform blijft populair bij beginnende artiesten.

De vraag bij ons is: hoe lang houdt MySpace het nog uit. Wat denkt u?

Bron: webwereld.nl

Geschreven door: Jaap Veenstra op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie