abonneren

MySpace

MySpace is het grootste, populairste en meest actieve sociale netwerk ter wereld. Het nadeel is dat het is overgenomen door tieners en pubers die grotendeels de sfeer op het netwerk bepalen. Net als op de andere sociale netwerken kunnen gebruikers een profielpagina beheren en daarop persoonlijke informatie, foto's en filmpjes zetten. Gebruikers kunnen met elkaar e-mailen en chatten.
Er zijn verschillende discussiegroepen, maar er wordt niet zozeer gediscussieerd maar meer door elkaar heen geschreeuwd.

U kunt door alle MySpace-gebruikers zoeken naar mensen die van dezelfde muziek en films houden als u of die van een bepaalde leeftijd zijn of in een bepaalde regio wonen, en zien of ze geinteresseerd zijn in wisselende internetcontacten.

MySpace staat vol met advertenties en de dienst voelt aan als de persoonlijke website van een ADHD-puber. Bent u intelligent en/of volwassen, laat MySpace dan maar links liggen. Zoekt u een nieuwe hobby en maakt het u niet uit met wie u die deelt, dan is MySpace wellicht een optie.

Website: www.myspace.com
Sterren: 2/5

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags: