abonneren

myLastminutes.NL

Sommige mensen nemen het zekere voor het onzekere en boeken hun vakantie al in januari. Andere mensen, die flexibel zijn in de vakantieperiode en niet vastzitten aan die ellendige schoolvakanties, kunnen veel voordeel behalen met het boeken van lastminutes. Speciaal voor deze laatste groep is er een handige zoekmachine: Mylastminutes. Heb je geen haast?
Dan kun je zonder registratie grasduinen in het aanbod. Wil je overmorgen al op vakantie, dan is het raadzaam een persoonlijk profiel aan te maken. Een kwestie van voorkeuren aangeven en je wordt op de hoogte gehouden van alle lastminutes en aanbiedingen die binnen je persoonlijke profiel passen.

Het grootste voordeel van myLastminutes is dat het de hele dag door nieuwe aanbiedingen verzamelt. Deze kun je (even aangeven in je profiel) direct doorgestuurd krijgen naar je persoonlijke profiel. Makkelijk, want de echt goede lastminutes zijn altijd schaars en meteen weg.

De site is simpel en overzichtelijk. Vakanties zijn gecategoriseerd op land, prijs, reisduur, soort vervoer, verzorging, aantal personen of aantal sterren zodat je niet alle 40.737 lastminutes eigenhandig hoeft door te struinen.

www.mylastminutes.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie