}
abonneren

My Sync Center

Een programma als iTunes wordt bij Android nog wel eens gemist, zeker bij het synchroniseren van muziek. My Sync Center is een nieuwe app die voor dit doel ontwikkeld is. Je kunt hiermee bestanden synchroniseren tussen je Android-toestel en een Windows-pc.

Dat is handig om muziek of video’s van je computer naar je telefoon over te zetten, maar ook om foto’s die je hebt gemaakt vanzelf op je computer te plaatsen.

Het synchroniseren gebeurt automatisch zodra je met je wifi-netwerk thuis bent verbonden. Je moet wel eerst een programma op je computer installeren, die beschikbaar is voor Windows, maar binnenkort ook voor Mac OS X en Linux.

Hoewel het een vroege versie is, is My Sync Center wel netjes uitgewerkt: je kunt gemakkelijk (en veilig) paren met een computer, extra mappen selecteren op je telefoon (willekeurig) en ook bestanden handmatig terugzetten naar je telefoon (restore). Met de gratis versie kun je handmatig per keer 25 bestanden synchroniseren. Een beproefd alternatief is Cheetah Sync.

Voor: Android (€ 1,44)

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Technisch Applicatiebeheerder - CGI