abonneren

Mvix sluit zich aan bij Mininova

Het bedrijf Mvix is een partnership aangegaan met één van 's werelds grootste BitTorrent portals, Mininova. Het partnership houdt in dat gebruikers van de MvixBOX Internet Harddisk & Homeserver alle ‘Featured Content' van Mininova zonder gebruik van een PC kunnen downloaden. Met behulp van een Mvix Mediastreamer zijn vervolgens de films, TV series en muziek direct af te spelen op de televisie vanaf de MvixBOX. Steeds meer producenten van documentaires, films en muziek maken gebruik van Mininova's platform om mediabestanden te distribueren naar een zeer groot publiek.
Maandelijks wordt de populaire portal door meer dan 45 miljoen mensen bezocht.

"Met de geïntegreerde BitTorrent client in de MvixBOX wordt gratis toegang verschaft tot alle featured content van Mininova', aldus Mark Appel, Managing Director bij Mvix Benelux bv. ‘Het downloaden van featured content (documentaires, films, TV series en muziek verspreidt door rechthebbenden) verloopt aanzienlijk sneller dan normaal en de gebruiker hoeft geen extra handelingen meer uit te voeren. Dit komt het gebruikersgemak enorm ten goede" sluit Appel af.

Voor gebruikers van de MvixBOX wordt de featured content speciaal voorbereid waardoor ze direct afspeelbaar zijn via een Mvix Mediastreamer op de televisie. De nieuwe functionaliteit komt beschikbaar in de nieuwe firmware release van de MvixBOX die binnen enkele weken wordt gelanceerd. Alle huidige gebruikers kunnen na lancering deze firmware upgrade direct gratis downloaden via www.mvixbenelux.com.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord