abonneren

MSI Wind netbook superzuinig met energie

MSI claimt met de nieuwe Wind U160 maar liefst 15 uur werktijd op een acculading te halen. Dit terwijl andere netbookfabrikanten zich nog in allerlei bochten wringen voor 12 uur batterijtijd.Voorzien van een 6-cel accu kunt u deze Wind U160 een hele dag gebruiken zonder hem aan het stopcontact te hoeven leggen.
Het compleet opnieuw ontworpen netbook gaat het succes van de U100 modellen voortzetten en het ultra-mobiel computeren naar een hoger niveau brengen, aldus MSI.

Het netbook is slank met 2,5 cm op het dikste punt. Zelfs met de 6-cel accu weegt het maar 1,25 kg. Het inwendige van het apparaat is ook modern met de nieuwe energiezuinige Atom N450 processor. De Eco-technologie moet zorgen voor de grote zuinigheid met energie. Met een druk op de knop kan eenvoudig worden geschakeld tussen verschillende gebruiksmodi: van "normaal" tot "turbo batterij".

Ook energiezuinig is het door leds verlichte 10,1-inch lcd-scherm. Er is een schakelaar voor het uitschakelen van het draadloze 11n netwerk. Ook bluetooth is aanwezig, net als een sd-slot en drie usb-poorten. MSI levert de nieuwe Wind met Windows 7 starter. Voor een prijs van 399 euro is de U160 verkrijgbaar in de kleuren zwart en goud.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: