abonneren

MSI power netbook: Wind12 u200

Steeds vaker zien we producten verschijnen die de grenzen tussen netbooks en notebooks doen vervagen. Zo ook deze nieuwste telg van de MSI Wind familie. Toch houdt ook MSI zich aan de richtlijnen van Intel. De Wind U200 die wordt aangedreven door een Intel culv processor is geen netbook maar een ultra portable notebook.Deze 12.1-inch Wind heeft een door leds-verlicht scherm met een 1366 x 768 hd-ready resolutie. De gebruikelijke Atom is vervangen door een 1,4 GHz Intel Core 2 solo SU3500 processor en Intels GS 45 chipset met de geïntegreerde GMA 4500MHD graphics.

Met 4 GB geheugen en 320 GB schijf, draadloos n-netwerk, gigabit ethernet, kaartlezer, webcam, drie usb-poorten en hdmi, voorwaar een compleet systeem. Vooralsnog staat Windows Vista home premium op de rol als besturingsyssteem.

Dankzij de smalle randen en een bescheiden gewicht van 1,4 kilogram blijft het een bijzonder compact en draagbaar notebookje. MSI claimt voor een 6 cells accu een batterij duur van 6,5 uur, welliswaar in de eco-mode maar toch helemaal niet gek.

Details over beschikbaarheid en prijs zijn nog niet bekend maar we verwachten een prijs vanaf €499.

Via: Hexus

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: