abonneren

Mozilla stopt met ontwikkeling Thunderbird

Mozilla heeft een besluit genomen omtrent de emailclient Thunderbird: het bedrijf gaat de ontwikkeling stopzetten. Thunderbird zal ondergebracht worden bij een nieuwe organisatie die in principe niets met Mozilla te maken zal hebben.Het lijkt erop dat Mozilla zijn complete aandacht wil vestigen op de populaire Firefox-browser. Er zijn slechts een beperkt aantal werknemers en Thunderbird neemt teveel van hun tijd in beslag, aldus Mozilla. Er zijn nu drie mogelijke opties voor de emailclient:

1. Er wordt een non-profit-organisatie opgericht om de ontwikkeling te vervolgen;
2. Er wordt een nieuwe afdeling gemaakt die de ontwikkeling van Thunderbird op zich neemt (hierbij blijft Mozilla toch nog betrokken bij de ontwikkeling van de client);
3. Thunderbird wordt een open project waaraan de gehele internetgemeenschap deel kan nemen, net als SeaMonkey.

The Inquirer

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord