abonneren

Mozilla brengt definitieve betaversie Firefox 3.5 uit

Mozilla heeft de vierde en laatste betaversie van Firefox 3.5 uitgebracht. Firefox 3.5 stond voorheen bekend als Firefox 3.1. De final-versie moet nog voor de zomer gereed zijn. Aanvankelijk had Firefox 3.5 al in december 2008 uit moeten komen.Door een aantalbugs in de nieuwe JavaScript-engine TraceMonkeymoest Mozilla noodgedwongen derelease date vanFirefox 3.1 met een half jaar uitstellen. De toevoeging van extra functionaliteit zorgde meteen voor een verandering van het versienummer naar 3.5.
Inmiddels heeft Mozilla bevestigd dat Firefox 3.5 Beta 4 de laatste betaversie van de browser is, voordat de definitieve versie in het eerste helft van dit jaar uitkomt.

Firefox 3.5 biedt aanzienlijk betere prestaties, compatibiliteit met websites en de snelheid is verbeterd. Er zijn een groot aantal nieuwe tools aanwezig, waarmee privégegevens beter kunnen worden beheerd, websites anoniem kunnen worden bezocht (Private Browsing-modus) en locatiegebaseerd surfen mogelijk is.

Wie de browser wil uitproberen kan hem hier downloaden.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord