abonneren

Motorola ondergaat radicale reorganisatie

Nu Motorola opgesplitst wordt in twee verschillende divisies, wordt de mobiele telefonie-divisie meteen ingrijpend gereorganiseerd. Motorola wil af van alle bureaucratische rompslomp die een effectieve communicatie tussen de hardware- en softwaredivisie onmogelijk maakt.In de nieuwe mobiele organisatieworden de productteams uitgerust met zowel hardware- als software-experts, iets dat voorheen niet het gevalwas.Omdat deze verschillende groepen straks veel nauwer samenwerken moet het team als geheel veel efficiënter kunnen opereren.
Ook belangrijk is dat twee verschillende teams, die van multimedia-telefoons en highend-telefoons, samengevoegd gaan worden tot één team. Dit moet innovatie verder stimuleren. Naast het nieuwe 'mid and high tear products'-team komt er nog één ander team, dat zich focust op de goedkope, low-end telefoons.

BetaNews

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord