abonneren

Monty Pyton

Gedurende drie jaar hebben jullie YouTube-gebruikers ons afgezet door tienduizenden van onze video's ongevraagd op internet te zetten. " Nu draaien we de rollen om. Het is tijd dat we het heft in eigen handen nemen." Met deze introductie lanceerden de mannen van Monty Python hun eigen YouTube-kanaal met hoge kwaliteit video's van sketches en filmfragmenten.
"Het is gedaan met jullie crappy video's, wij bieden jullie het échte werk: hoge kwaliteit video's rechtstreeks uit de Python-kluis."

Mocht het deze lente en zomer dus veel gaan regenen, dan is er geen man overboord: het YouTube-kanaal biedt een schat aan sketches uit de BBC tv-show uit de jaren zestig en zeventig en natuurlijk de inmiddels klassieke films zoals The Holy Grail, The Life of Brian en The Meaning of Life. Via de Afspeellijsten is al het materiaal goed terug te vinden.

Het enige wat Monty Python vraagt - als dank voor het materiaal - is dat wij kijkers hun dvd's gaan kopen, om zo de pijn te verzachten dat ze "jarenlang werden afgezet." Tot nu toe heeft deze aanpak ze geen windeieren gelegd: Amazon rapporteerde een omzetstijging van 2400 procent! 

www.youtube.com/montypython

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie