abonneren

Mogelijk gratis upgrade Vista naar Windows 7

Microsoft heeft er nog geen definitieve beslissing over genomen, maar er is een kans dat Windows 7 als een gratis upgrade aan Vista-gebruikers wordt aangeboden.Volgens een woordvoerder bij Microsoft bekijkt het bedrijf op dit moment samen met zijn partners welke opties er zijnvoor Windows 7. Microsoft stelt zichzelf op een FAQ-pagina de vraag of de geruchten waar zijn dat klanten die Windows Vista hebben gekocht na een bepaalde datum een gratis versie krijgen van Windows 7. Microsoft geeft hier geen duidelijk antwoord op.
Wel is het bijna zeker dat als er een gratis upgrade komt, dit niet geldt voor XP-gebruikers.

Een gratis upgrade van Windows 7 zal alleen gelden voor pc's waarop Vista is geïnstalleerd. Een Vista-gebruiker moet ook upgraden naar dezelfde versie van Windows 7. Dus indien een gebruiker de 64-bit versie van Vista gebruikt dan kan hij alleen upgraden naar de 64-bit versie van Windows 7. En de gratis upgrade geldt alleen voor mensen die tussen 1 juli 2009 en 31 januari 2010 Vista hebben aangeschaft.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord