abonneren

Mogelijk alternatieve tablet met Google Chrome OS

Dat het ook heel goed mogelijk is om een tablet-pc te maken gebaseerd op het komende Chrome OS van Google, wordt duidelijk uit de foto’s die zijn gepubliceerd op de Chromium Website.De aankondiging van Apple's iPad heeft een storm aan reacties los gemaakt. Zowel positieve als negatieve.
Hoewel het vaak lijkt dat er voor Apple producten geen concurrentie is, komen er voldoende alternatieven. Zo wordt de iPad niet als concurrent gezien van netbooks, maar wat weerhoudt slimme fabrikanten ervan om tabletvarianten van een netbook te maken? Zo is de kans groot dat er zelfs meerdere Google Tabets op de markt komen, gemaakt door verschillende fabrikanten, gebaseerd op het Chrome OS.

Hoe dat er uit zou kunnen zien is gepubliceerd op de Chromium-Site. Chromium is het open-source project achter de ontwikkelingen van Chrome en Chrome OS. Chromium is officieel geen onderdeel van Google, maar wie weet komt Google ook zelf wel met een Google Tablet, net als ze dat hebben gedaan met de Google Phone de Nexus One.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie