abonneren

Mobiele tv in juni, maar toestellen....?

KPN begint in juni in elk geval met de mobiele televisie in Nederland, maar de vraag is of veel Nederlanders het EK Voetbal op hun mobieltje kunnen ontvangen.Baptiest Coopmans van KPNzegt vandaag tegen het AD dat KPN tien kanalen rond het EK Voetbal gaat lanceren. Maar voor de ontvangst van de DVB-H uitzendingen zijn aparte toestellen nodig en die zijn mondjesmaat verkrijgbaar. Samsung en Vodafone hebben toestellen voor mobiele tv aangekondigd, maar onduidelijk is of ze ook meteen in Nederland te koop zijn. Los daarvan is de ontvangst van het EK Voetbal niet gratis.
Uitzondering is een nieuwskanaal van gratis krant DAG.
In een interview met het AD vertelt Coopmans ook nog  dat over enkele weken KPN dochter Planet formeel wordt ondergebracht bij KPN. Die geruchten deden al langer de ronde.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord