abonneren

Mobiel VoIP-netwerk richt zich op iPhone-gebruikers

Eigenaren van een Apple iPhone kunnen goedkoop internationaal bellen door een bestaand virtueel mobiel netwerk te gebruiken.De eigenaren van Morodo MO-Call iPhone hopen dat er genoeg iPhone-gebruikers zijn die krapbij kas zitten. Wij betwijfelen of die er zijn want het hebben van een iPhone is juist bewijs dateen persoon teveel geld heeft.

iPhone-gebruikers kunnen de Safari-browser gebruiken om via het MO-Call netwerk naar andere telefoonnnummers te bellen. Door via het virtuele MO-Call netwerk te bellen, omzeilen gebruikers de internationale tarieven voor mobiel bellen.

Morodo wil zijn MO-Call netwerk gebruiken om een wereldwijde VoIP-aanbieder te worden. MO-Call is ontwikkeld voor meerdere mobiele besturingssystemen en het kan gebruikt worden op meer dan 800 verschillende mobiele telefoons.


Meer informative: Morodo MO-Call

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord