abonneren

Mio navigatie met digitale tv

Mio Technology kondigt twee navigatieapparaten aan, die navigatie combineren met digitale tv. Nu navigeert u (buitenlandse) reizen, met als extra mobiele entertainment op uw bestemming.De Mio Moov Spirit V505 TV en V737 beschikken over respectievelijk een 4,7- en 7-inch breedbeeldscherm. Met de autotune functie stemt u snel af op dvb-t stations. Jammer is dat er in Nederland maarvier stations vrij te ontvangen zijn. Op een buitenlandse locatie zijn er vaak meer mogelijkheden. De tuner voorziet ook nog in een zevendaagse elektronische programma gids.

Het apparaat wordt bediend met het touchscherm en afstandsbediening bij de V737 TV. Op de V737 TV is het ook nog mogelijk video en foto's op te slaan en om bijvoorbeeld MP3-muziek af te spelen.

Voor de navigatie beschikken de apparaten over Mio's nieuwste Spirit software compleet met TMC-informatie. De apparaten worden met de nieuwste West-Europese kaarten geleverd, met 30 dagen nieuwste kaart garantie. De Spirit TV toestellen liggen eind juli in de winkel.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie